Oj Toppi. czegoś nie rozumiem. w linku który podałem było chyba 33 oferty mieszkań z Tilburga. sprawdzałaś czy któreś jest aktualne? bo jeżeli zamieścili tam ofert mieszkań tylko po to by sciagnąć kase i nic nie robić to sie z Tobą zgodzę. czy mieszkania w tym linku były tylko podpuchą? bo z tego co piszesz to na to wychodzi.
oczywiście Polakom może sie wydawac ze jak wpiszą się do direct wonen to juz sprawa załatwiona i daj bóg za 2 godziny mieszkanie bedzie jak złoto, ale tak to tylko w erze...
więc pozwól że się z Toba nie zgodze. bo co innego jak szukasz poprostu mieszkania i wpisujesz sie u nich i czekasz a co innego jak odpowiadasz na ofertę którą już maja. czy też może chcesz żebym ja na jakąś z Tilburga odpowiedział i umówił Cię na obejrzenie mieszkania?
więc jezeli pozwolisz zacytuje Cię "nie rozśmieszaj mnie". pozdrawiam.
oczywiście Polakom może sie wydawac ze jak wpiszą się do direct wonen to juz sprawa załatwiona i daj bóg za 2 godziny mieszkanie bedzie jak złoto, ale tak to tylko w erze...
więc pozwól że się z Toba nie zgodze. bo co innego jak szukasz poprostu mieszkania i wpisujesz sie u nich i czekasz a co innego jak odpowiadasz na ofertę którą już maja. czy też może chcesz żebym ja na jakąś z Tilburga odpowiedział i umówił Cię na obejrzenie mieszkania?
więc jezeli pozwolisz zacytuje Cię "nie rozśmieszaj mnie". pozdrawiam.